Založ si blog

Postrach Čižnár . .. .. hystéria opozície . .. .. a médií

Jaromír Čižnár musí  byť pre opozíciu katastrofou.   Akou veľkou,  prezrádzajú  hysterické reakcie politikov .  A keďže opäť tárajú o blahu národa, morálke, ústavnosti a právnom štáte, je zrejmé, že myslia  predovšetkým  na seba. Predstava  riadne fungujúcej generálnej prokuratúry, či   obsadenie postu generálneho prokurátora  prokurátorom navrhnutým Smerom   je pre  opozíciu tak  desivá, že stráca súdnosť.  Praktik s dlhoročnou praxou na prokuratúre, bez väzieb na opozíciu je vážnou hrozbou. Hystéria opozície je opodstatnená, nie však z dôvodov podsúvaných nezávislými médiami. Zvolenie a vymenovanie generálneho prokurátora, je spojené s personálnymi výmenami na riadiacich postoch jednotlivých prokuratúr. Za predpokladu, že bude vykonaná previerka spisov, na rôznych stupňoch prokuratúr môže dôjsť k výmene prokurátorov a spisy sa dostanú do rúk k prokurátorom, bez pomeru k veci.

Nepochopiteľná bola hystéria a zavádzanie niektorých mienkotvorných  médií. Podsúvanie právnych  bludov z dielne opozičných politikov, intenzívne zdôrazňovanie, že Čižnár je spolužiakom Fica a záznam z rozhovoru, v ktorom niekto povedal, že je s ním kamarát bolo žalostne slabým „komprom“. 

Video v týždenníku Týždeň z vypočutia Čižnára pred ústavným výborom a následný komentár Mareka Vagoviča k Čižnárovej obhajobe, v snahe znemožniť Čižnára,  zbavilo iba čitateľa  ilúzie o nestrannosti slovenských médií. Podľa Vagoviča prezentácia Čižnára v súvislosti s riadením generálnej prokuratúry, ako aj zefektívnenie činnosti generálnej prokuratúry je takmer nepodstatná nakoľko sa odmietol vyjadriť k tzv. veľkým kauzám.

 Pán Vagovič si podľa všetkého neuvedomil, že doktor Čižnár je prokurátor, od ktorého občan očakáva kvalitné vyjadrenie po naštudovaní trestného spisu a nie šírenie názorov a poloprávd. Čo ma však zarazilo je skutočnosť, že novinári očakávajú, že kauzu ako financovanie strany Smer riešenú na špeciálnej prokuratúre vyrieši generálny prokurátor, ktorý na kauzu nemá žiadny dosah.

Každý, kto si pozorne vypočul vyjadrenie ku kauze „Malinová“ musel počuť jasné vyjadrenie k tejto kauze, že buď sú dôvody na podanie obžaloby a treba podať obžalobu, ak nie sú dôvody na podanie obžaloby treba rozhodnúť, Čižnár, sa predpokladám ku kauze „Malinová“ vyjadril jasne nakoľko rozhodnúť znamená vydať pokyn na zrušenie obvinenia prípadne zastavenie konania. Čižnár vo vyjadrení, že dĺžka konania voči Malinovej hraničí s ľudskými právami, v preklade s porušovaním ľudských práv, dal jasne najavo, svoj názor na kauzu.  

 

 

Policajné zadržanie Teleki – JUDr. Kovarčík ma priviazal putom o radiátor na chodbe

17.09.2013

Moment na ktorý sa nezabúda … Keď ma predviedla pred vyšetrovateľa eskorta, ktorá zabezpečovala prevoz z PZ Nitra do Bratislavy, vyšetrovateľ JUDr. Ján Kovarčík ma priviazal putom o radiátor na chodbe kriminálky. Z jeho kancelárie vybehlo neskutočne krásne ,snáď štvorročné , päťročné dievčavko .. otočilo sa za Kovarčíkom a zakričalo : rýchlo zavri tú tetu a poď [...]

Perly ducha JUDr. Kovarčíka, alebo prečo som musela podstúpiť psychiatrické vyšetrenie znalcom z odboru psychiatrie. . .

17.09.2013

Znalecký posudok súdnej znalkyne má predsa podporiť výsledky dokazovania JUDr. Kovarčíka, že v podstate som si vyfabulovala predstavu, že na mojej osobe došlo k porušeniu procesnoprávnej zásady ne bis im idem, a že som bola dvakrát postihnutá za ten istý skutok. Že v právnom štáte nie je možné spochybniť jedenásťročné trestné stíhanie? V právnom [...]

Markíza žalovaná, Pasiar podozrivý, Teleki obvinená, . . . . opäť za básničku . . .

15.07.2013

…. Markíza a básnička …. .. V roku 2008 TV Markíza pripravila tri reportáže s názvom „ básnička „, v ktorých poukázali na problém dvoch trestných konaní vedených v jednej trestnej veci a súdne konanie pre paragraf vypustený z trestného zákona v roku 2003 . Po odvysielaní reportáži JUDr. Loduhová podala žalobu na ochranu osobnosti [...]

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 24
Celková čítanosť: 135818x
Priemerná čítanosť článkov: 5659x

Autor blogu

Kategórie