Dobieha minulosť JUDr. Stránsku /Javorčíkovú/?

25. júna 2011, Jana Teleki, Nezaradené

JUDr. Javorčíková: „Nezastavia sa ani pred takou veľkou tragédiou, akou bola smrť môjho životného partnera.“

Pani sudkyňa, tragédie sú súčasťou každodenného života, váš partner odišiel dobrovoľne z tohto sveta na základe vlastného rozhodnutia, ale firmy, ktoré prišli o majetok, na základe Vášho rozhodnutia, zamestnanci, ktorých rodiny prišli o jediný príjem do rodinného rozpočtu, tí nemali možnosť rozhodnúť sa …

Ohrádzate sa voči klebetám, že ste žila amorálnym životom … Pri pohľade na vašu fotografiu mi stiahlo hrdlo podobne ako pred desiatimi rokmi, keď ste vydala príkaz na začatie exekúcie na základe spornej pohľadávky a pridelila exekúciu manželovi JUDr. Stránskemu. Stiahlo mi hrdlo podobne, ako keď v priebehu plynutia lehoty na podanie odvolania ste exekučný príkaz opatrila pečiatkou právoplatnosti a vykonateľnosti ….

Ja Vaše konanie nenazvem amorálne , Vaše konanie bolo zneužitím právomoci verejného činiteľa …

Viem môžete mi oponovať, že nikdy ste nebola trestne stíhaná ani disciplinárne potrestaná. Nebola, pretože niekoľko dní po podaní trestného oznámenia nám bolo doporučené na Vás zabudnúť, vraj máte spoločnú domácnosť s pánom Majchrákom …

Vážená pani sudkyňa, ja mám iba niekoľko Vašich rozhodnutí, nad ktorými rozum zostáva stáť , vyrovnala som sa i so stratami spôsobenými Vašim nezákonným konaním ako aj Vašou chamtivosťou , …. nezaujíma ma Vaše súkromie … ako a kedy ste sa pohádala s parterom, ale predstava o obsadení postu predsedníčky krajského súdu Vašou osobou ma desí oveľa viac ako pred rokmi vydaný exekučný titul ….

Je nespochybniteľné, že šírenie klebiet je hyenizmom , avšak za oveľa väčší hyenizmus a zvrátenosť považujem sudkyňu, ktorá dlhé roky vydávala v rozpore so zákonom exekučné tituly, s cieľom privodiť svojej rodine neprimeraný majetkový prospech uchádzajúcu sa o post predsedníčky krajského súdu ….